PRODUCTEN

Informatie over onze producten

Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare producten binnen de geselecteerde productgroep.

Indien u nadere informatie wenst over onderstaande producten of een Technisch Documentatieblad of een Veiligheidsinformatieblad (MSDS) wilt aanvragen, neemt u dan contact met ons op.

Klik hier om terug te keren naar het productoverzicht.

Productgroep 01
Productcode Productbenaming Omschrijving
01 001 001 Cleaner EP Een organisch oplosmiddelmengsel op basis van aromaten en alcoholen met een zeer groot oplossend vermogen, specifiek voor epoxy.
01 001 003 Ontvetter S Een mengsel van organische oplosmiddelen, specifiek voor het verwijderen van vet en olie uit betonvloeren.
01 200 004 Kwastverdunning EP Een mengsel van organische oplosmiddelen, gebaseerd op aromaten en alcoholen met een matige verdampingssnelheid.
01 200 005 Spuitverdunning EP Een mengsel van organische oplosmiddelen, gebaseerd op aromaten en alcoholen met een hoge verdampingssnelheid.
01 201 001 Cleaner PU Een mengsel van organische oplosmiddelen, gebaseerd op aromaten en esters met een zeer groot oplossend vermogen, specifiek voor polyurethanen.
01 201 002 Kwastverdunning PU Een mengsel van organische oplosmiddelen, gebaseerd op aromaten en esters met een matige verdampingssnelheid.
01 201 003 Spuitverdunning PU Een mengsel van organische oplosmiddelen, gebaseerd op aromaten en esters, met een hoge verdampingssnelheid.
01 201 005 Kwastverdunning PU/WK Een mengsel van organische oplosmiddelen, gebaseerd op aromaten met een hoge verdampingssnelheid.
Records 1 tot 8 van 8
Kies hieronder een productgroep of ga terug naar het productoverzicht:

Behandeling en systeemkeuze dienen afgestemd te zijn op de technische mogelijkheden en de gestelde eisen. Voor een optimaal resultaat is een gedegen inspectie en technisch advies noodzakelijk.